Valpar

A-kullen

e.   SUCH NordV-03 SV-03 Djungelkattens Superridged Sauvage X
u.  NVCh SVCh IntUCh NordUCh DkUCh Dea Decora’s Biscuit

Resultat från vår första kull

a-kullen_mh-diagramAv totalt födda, 7 Biscuit avkommor så hade alla korrekta ridgar, ingen sinus dermoid, en kroksvans och alla med korrekta bett, men med en som saknar en p3. Ingen med färgfel. Alla i kullen är har A på höfterna och UA på armbågarna förutom en som har lpl/AD. Alla har ett mycket trevligt temperament. Är balanserade med snabba avreaktioner och skottfasta, enligt mh-beskrivning. Har stor kamplust och motor.

Viltspår:  4 av 7 som har prövat mot anlaget i viltspår har under 2006 klarat av detta. En är SVCh redan innan 2 års ålder.

Utställning: Alla de sex från kullen som ställts som valp har fått ett 1:a pris med HP.  Alba och Shumba har flera 1:a pris som juniorer och unghundar. Arrow, Aston och Arrac fått CK och alla placerat sig i bästa hane. Arrow placerade sig så bra I Hamar Norge att han blev bästa junior och 4:e bhk på Nordisk Vinnare och därmed knep han kennels första titel, NORDJV-06. Aston Martin blev 5:e bästa hane i Nyköping som junior och Arrac tog 4:e bästa hane på HUND2006 och vann juniorklassen och blev därmed CRUFTS kvalificerad 2007. Som unghund blev Aston BIR och knep cert på sina två första utställningar i Piteå och NN-special 2007. Arrow, som unghund,  placerade sig som BIM i Visby 07 och Högbo 07 (där mamma Biscuit blev BIR) och har tagit 3 cert och 2 CACIB (1 svenskt och 1 finskt) innan 2 års ålder.

val val2

val4 val3